body_content wedstrijd
lang nl

18/05/2025 Köln Frechen (DE)

Duits Kampioenschap 2025

18/05/2025 Köln Frechen (DE)

 

Adres & Tickets

Het Duits Kampioenschap van 2025 zal doorgaan in de Stadtsaal Frechen (Kolpingpl. 1) in Frechen, Köln op zaterdag 17 en zondag 18 mei 2025. Op zaterdag zullen alle Hip Hop categorieën doorgaan en op zondag Ballet, Modern, Hedendaags & Jazz. Tickets voor toeschouwers kunnen de dag zelf gekocht worden, wij voorzien meer dan voldoende plaats voor iedereen. 

 

Deelnemen

Je kan enkel deelnemen aan het Duits Kampioenschap wanneer je een account hebt met een adres in Duitsland. De beste dansers van het Duits Kampioenschap zullen geselecteerd worden voor de Europese Kampioenschappen op 28 en 29 juni 2025. Toeschouwers uit alle landen zijn welkom.


Info over het podium
  • Het podium is 11m breed en 9m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Stadtsaal Frechen bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn meerderde bushaltes op slechts een paar honderd meter wandelafstand. 

Meer info op:

https://www.kvb.koelnhttps://revg.de/ & https://www.dbregio.de/

Er is ook parking beschikbaar in de omgeving.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in de buurt verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website