Inschrijvingen

De inschrijvingen voor het seizoen 2020 - 2021 starten op vrijdag 18 december 2020 om 10h00 enkel voor de virtuele wedstrijd van 17/01/2021 (klik hieronder op Virtual competition voor meer info). 

Voor de real life wedstrijden is er nog geen startdatum voor de inschrijvingen bekend gemaakt, we wachten nog even af tot de situatie wat duidelijker is. Maar vanaf wanneer het terug is toegelaten vliegen wij er meteen terug in (uiteraard met een hoop maatregels om aan alle protocollen te voldoen). Inschrijven kan altijd tot ten laatste twee weken voor de wedstrijd (tenzij de categorie al eerder volzet is).

Ben je van Nederland, dan kan je ook deelnemen in België en omgekeerd. Als je in België woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in Nederland, dan zullen je punten voor de finale in België tellen. Als je in Nederland woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in België, dan zullen je punten voor de finale in Nederland tellen.
Als je in een ander land woont, dan kan je kiezen aan welke finale je deelneemt. 

Aan hoe meer kwalificatiewedstrijden je deelneemt, hoe meer kans er is dat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan de finalewedstrijd. Meer info kan je vinden in het wedstrijdreglement.

Prijzen voor inschrijvingen kunnen steeds per mail (info@dancewavescompetition.com) worden opgevraagd. 

 

Wacht niet te lang met inschrijven, er zijn op elke wedstrijd maar een beperkt aantal plaatsen!

 

Om je in te schrijven moet je eerst een account aanmaken:

Ga verder