body_content wedstrijd
lang nl

22/02/2024 Paris (FR)

Frans Kampioenschap 2025

22/02/2024 Paris (FR)

 

Adres & Tickets

Het Frans Kampioenschap van 2025 zal doorgaan in Théâtre Roger Barat (Pl. de la Halle, 95220 Herblay-sur-Seine) in Parijs op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2025. Op zaterdag zal Hip Hop plaatsvinden en op zondag Ballet, Modern, Hedendaags & Jazz. Tickets voor toeschouwers kunnen de dag zelf gekocht worden, wij voorzien meer dan voldoende plaats voor iedereen. 

 

Deelnemen

Je kan enkel deelnemen aan het Frans Kampioenschap wanneer je een account hebt met een adres in Frankrijk. De beste dansers van het Frans Kampioenschap zullen geselecteerd worden voor de Europese Kampioenschappen op 28 en 29 juni 2025. Toeschouwers uit alle landen zijn welkom.


Info over het podium
  • Afmetingen: 13m breed en 9m diep

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan de theaterzaal Théâtre Roger Barat bereiken met het openbaar vervoer. Het station van Herblay ligt op slechts 450m wandelen.

Meer info op: https://www.transilien.com/fr?.

Voor langere perioden van gratis parkeren wordt het publiek van vrijdagavond tot en met zondag verzocht gebruik te maken van de parkeergarage bij het station of de parkeergarage bij het stadhuis.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in de buurt verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website