body_content wedstrijd
lang nl

06/04/2025 Blankenberge (BE)

Kwalificatiewedstrijd 34 BE

06/04/2025 Blankenberge (BE)

 

Adres & Tickets

De 34ste kwalificatiewedstrijd in België van 2024 - 2025 zal doorgaan in de Saveryszaal van CC Blankenberge (Hoogstraat 2) op zondag 6 april 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

 


Info over het podium
  • Grootte: 16m breed en 8m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit parketvloer met zwarte balletvloer erover


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC Blankenberge gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Het station van Blankenberge ligt op ongeveer 10 minuten wandelen. We willen dan ook zeker stimuleren om met het openbaar vervoer naar deze wedstrijd te komen.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/

Raadpleeg www.visit-blankenberge.be/parkeren voor meer info en een overzicht van betalende parkeergelegenheden.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Blankenberge verblijven? Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen: Ga naar de website