body_content wedstrijd
lang nl

26/01/2025 Dilbeek (BE)

Kwalificatiewedstrijd 14 BE

26/01/2025 Dilbeek (BE)

 

Adres & Tickets

De 14de kwalificatiewedstrijd in België van 2024 - 2025 zal doorgaan in Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek (Kamerijklaan 46) in Dilbeek op zondag 26 januari 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 10m breed en 9m50 diep.

  • Vloer: Houten vloer met zwarte balletvloer is aanwezig.


Info voor mindervaliden

Er zijn verschillende plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Cultuurcentrum Westrand gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Er stoppen verschillende bussen aan de halte Gemeenteplein Dilbeek, op korte wandelafstand van Westrand.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/

Je kan gratis parkeren aan Westrand. Er zijn bijkomende parkeermogelijkheden aan het gemeentehuis en het kerkhof van Dilbeek.

 


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Dilbeek verblijven? Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen: Ga naar de website