body_content wedstrijd
lang nl

24/05/2025 Nationals BE

Belgisch Kampioenschap 2025

24/05/2025 Nationals BE

 

Adres & Tickets

Het Belgisch Kampioenschap 2024 - 2025 zal doorgaan in het mooie cultuurcentrum Hasselt (Kunstlaan 5, 3500 Hasselt) op zaterdag 24 en zondag 25 mei 2025. Op zaterdag 24 mei 2025 is de finale voor Hip Hop, op zondag 25 mei 2025 is de finale voor Ballet, Modern, Hedendaags & Jazz. Tickets voor toeschouwers kunnen ter plekke worden gekocht (enkel cash, geen bankcontact).

Je kan enkel deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap wanneer je daarvoor geselecteerd wordt door een deelname aan de kwalificatiewedstrijden. Aan hoe meer kwalificatiewedstrijden je deelneemt, hoe meer kans er is dat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan het kampioenschap. De punten van je beste drie kwallificatiewedstrijden tellen namelijk mee voor het maken van de selectie. Een voorlopige ranking zal in maart gepubliceerd worden. Alle definitief geselecteerden zullen een uitnodiging ontvangen per mail voor 14 mei 2025.


Info over het podium
  • Grootte: 12m30 breed en 11m60 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

CC Hasselt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan op de parkings rond het CC.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Hier kan je het definitieve uurrooster terugvinden. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt. 
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Hasselt verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website