body_content wedstrijd
lang nl

27/04/2025 Bilzen (BE)

Kwalificatiewedstrijd 39 BE

27/04/2025 Bilzen (BE)

 

Adres & Tickets

De 39ste Belgische kwalificatiewedstrijd van 2024 - 2025 zal doorgaan in De Kimpel (Eikenlaan 25, 3740 Bilzen) op zondag 27 april 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

Food & Drinks
We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in het gebouw rechts in het kleine zaaltje naast de theaterzaal. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, broodjes, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop. Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten en drinken.


Info over het podium
  • Grootte: 13m breed en 9m50 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC De Kimpel te Bilzen gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Het station van Bilzen ligt op 6 minuten wandelen van CC De Kimpel. Er is ook een gratis parking voorzien bij CC De Kimpel.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Bilzen verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website