body_content wedstrijd
lang nl

09/03/2025 Merelbeke (BE)

Kwalificatiewedstrijd 26 BE

09/03/2025 Merelbeke (BE)

 

Adres & Tickets

De 26ste Belgische kwalificatiewedstrijd van 2024 - 2025 zal doorgaan in Cultuurhuis Merelbeke (Driekoningenplein 15) in Merelbeke op zondag 9 maart 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

BAR/TOOG

We baten deze dag zelf de toog uit (niet de cafetaria). Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee drinken kopen aan de toog.

Helaas mogen we op deze locatie geen eten verkopen. Enkel chips is wel verkrijgbaar, let op deze mag niet binnen in de theaterzaal gegeten worden, enkel in de foyer.


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 11m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit parketvloer met zwarte balletvloer erover


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Cultuurhuis Merelbeke gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte Merelbeke Kerk ligt op slechts 2 minuten wandelen. We willen dan ook zeker stimuleren om met het openbaar vervoer naar deze wedstrijd te komen.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/

Indien je met de auto komt, kan je parkeren op:

  • De ondergrondse parking ‘Driekoningen’ aan het Driekoningenplein is vrij toegankelijk van 7 tot 22 uur (uitrijden kan altijd).
  • Parking Ter Wallen (Sportstraat). Een blauwe zone is hier van toepassing van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 18 uur. 
  • Parking Tramstelplaats (Hundelgemsesteenweg). Betalend parkeren is van toepassing van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 18 uur.
  • Parking Conversatie. 
  • De Hundelgemsesteenweg ter hoogte van het Cultuurhuis is een rode zone. 

Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Merelbeke verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website