body_content wedstrijd
lang nl

15/02/2025 Diest (BE)

Kwalificatiewedstrijd 19 BE

15/02/2025 Diest (BE)

 

Adres & Tickets

De 19de kwalificatiewedstrijd in België van 2024 - 2025 zal doorgaan in CC Den Amer (Nijverheidslaan 24) in Diest op zaterdag 15 februari 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 15m breed en 11m diep.

  • Vloer: Houten vloer met zwarte balletvloer is aanwezig.


Info voor mindervaliden

Er zijn verschillende plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC Den Amer te Diest gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De busstop "Diest Nijverheidslaan" ligt op 270m van CC Den Amer en het station van van Diest is een kwartier wandelen.

Er is ook een gratis parking voorzien bij CC Den Amer. Maar zij zijn momenteel hun parking aan het heraanleggen. Meer info hierover kan je vinden op https://www.diest.be/heraanleg-parking-den-amer. LET OP: Parkeren in de Kluisbergstraat niet is toegestaan! Indien je dat toch zou doen, kan je een boete krijgen. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van een private parking in de buurt. We hebben contact opgenomen met de uitbater van café Hell (Nijverheidslaan 7). Links van zijn café ligt er groot stuk braak met een poort rond. Deze parking ligt op 6 minuten (te voet). Het is wel verboden te parkeren voor het gebouw of voor de hekken.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/

Routebeschrijving openbaar vervoer


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Diest verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website