body_content wedstrijd
lang nl

18/01/2025 Geraardsbergen (BE)

Kwalificatiewedstrijd 11 BE

18/01/2025 Geraardsbergen (BE)

 

Adres & Tickets

De 11de kwalificatiewedstrijd in Begië van 2023 - 2024 zal doorgaan in het Arjaan Theater (Zonnebloemstraat 5) in Geraardsbergen op zaterdag 18 januari 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

FOOD & DRINKS

Wij baten op deze locatie niet zelf de cafetaria uit, maar jullie kunnen terecht in de cafetaria van het gebouw van Cinema Focus om iets te drinken. Jammer genoeg openen zij wel pas om 12h00. Voor 12h00 kunnen jullie voor iets klein (koffie, flesje water, fruit, wafel) wel bij ons terecht aan de kassa. Jullie kunnen ook de hele dag doorlopend bij ons terecht voor een pastabox aangezien de cafetaria enkel kleine snacks aanbiedt.


Info over het podium
  • Grootte: 11m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Het Arjaan Theater is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Geraardsbergen ligt op 1,8 km afstand en bushalte "Geraardsbergen Denderland" stopt voor de deur. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan op de parkings van het CC.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Geraardsbergen verblijven?

Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website