body_content wedstrijd
lang nl

12/01/2025 Asse (BE)

Kwalificatiewedstrijd 10 BE

12/01/2025 Asse (BE)

 

Adres & Tickets

De 10de kwalificatiewedstrijd van 2024 - 2025 in België zal doorgaan in CC Asse (Huinegem 4, 1730 Asse) op zondag 10 januari 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

Dansers en choreografen kunnen gratis in de zaal zolang er voldoende plaats is voor toeschouwers. Omdat er erg veel inschrijvingen zijn bij de Hip Hop Juniors Groepen op deze wedstrijd, kan het dus zijn dat er rond die tijden even geen dansers in de zaal kunnen. Hou hier dus aub rekening mee en blijf respectvol tegen de persoon die de ticketcontrole doet. Wanneer we merken dat er niet respectvol wordt omgegaan met onze medewerkers kan er een diskwalificatie gebeuren, want wij vinden respect heel belangrijk :)


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 12m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC Asse gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte Asse Gemeenteplein ligt op slechts 2 minuten wandelen. Het treinstation van Asse ligt op 10 minuten wandelafstand. 

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/

Er zijn verschillende parkings rondom het cultuurcentrum, je kan deze hier terugvinden:


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Asse verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website