body_content wedstrijd
lang nl

08/02/2025 Harderwijk (NL)

Kwalificatiewedstrijd 7 NL

08/02/2025 Harderwijk (NL)

 

Adres & Tickets

De zevende kwalificatiewedstrijd in Nederland van 2024 - 2025 zal doorgaan in Theater Harderwijk (Stationslaan 26) in Harderwijk op zaterdag 8 februari 2025. Tickets voor toeschouwers kunnen ter plekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 10m20 breed en 9m75 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele rolstoelplekken beschikbaar. Graag op voorhand contact met ons opnemen.


Openbaar vervoer & parking

Theater Harderwijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Harderwijk ligt slechts op 3 minuten wandelafstand. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen. Indien u toch met de auto wenst te kopen, er zijn gratis parkeermogelijkheden bij de hoofdingang van het theater (Badweg), bij het administratiekantoor (Verkeersweg 1) en bij het NS-station (ongeveer 300 meter loopafstand).

Zoek een bus: https://www.ovregioijsselmond.nl/nl/ of Google Maps


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Harderwijk verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website