body_content wedstrijd
lang nl

15/12/2024 Veldhoven (NL)

Kwalificatiewedstrijd 3

15/12/2024 Veldhoven (NL)

 

Adres & Tickets

De derde kwalificatiewedstrijd van 2024 - 2025 in Nederland zal doorgaan in Theater de Schalm (Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven) op zondag 15 december 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele rolstoelplekken beschikbaar. Graag op voorhand contact met ons opnemen.


Openbaar vervoer & parking

Theater de Schalm is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Eindhoven neem je lijn 402 en stap je uit bij halte Heemweg/Centrum. Deze halte bevindt zich tegenover ons theater. Ook kun je lijn 15 nemen en uitstappen bij halte Citycentrum. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar De Schalm. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.

Zoek je route met openbaar vervoer: Google Maps

Zoek een bus: https://www.bravo.info/

Parkeren kan het best op parkeerterrein Repel of in parkeergarage Geer. Deze parkeergelegenheden vind je rondom de rode cirkel op de afbeelding hieronder. Komende vanaf Heemweg neem je op de rotonde de afslag naar Geer. Het parkeerterrein Repel vindt je na de bocht aan je rechterzijde, en de parkeergarage Geer na de bocht recht voor je. De rode pijl op de afbeelding markeert de toegangsdeur naar het theater, komende vanuit de parkeergarage. Bij gebruik van het parkeerterrein Repel kun je via het Minneveld (voor de Bibliotheek) de dubbele schuifdeuren nemen naar het Meiveld.

Overdag kan je de eerste twee uur gratis parkeren met parkeerschijf bij de blauwe zones. Meer informatie: https://www.veldhoven.nl/parkeren-in-veldhoven


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Veldhoven verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website