body_content wedstrijd
lang nl

27/10/2024 Genk (BE)

Kwalificatiewedstrijd 1 BE

27/10/2024 Genk (BE)

 

Adres & Tickets

De 1ste kwalificatiewedstrijd in België van 2024 - 2025 zal doorgaan in de Schouwburg van het Stadhuis van Genk (Stadsplein 1) op zondag 27 oktober 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

Food & Drinks

We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in de inkomhal. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, hotdogs, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop.

Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 9m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Stadhuis van Genk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt aan de overkant van de straat. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen. Indien u toch met de auto wenst te komen, meer info over parkeren in Genk vind u hier.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Genk verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website