body_content wedstrijd
lang nl

04/05/2024 Menen (BE)

Kwalificatiewedstrijd 33 BE

04/05/2024 Menen (BE)

 

Adres & Tickets

De 33ste Belgische kwalificatiewedstrijd van 2023 - 2024 zal doorgaan in CC De Steiger (Waalvest 1) in Menen op zaterdag 4 mei 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

FOOD & DRINKS

De cafetaria in het gebouw is momenteel helaas gesloten door verbouwingen. Maar je kan bij ons aan de kassa terecht voor kleine snacks: pastaboxen, hotdogs, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen, chocoladewafels, koffie, waterflesjes en cola blikjes.

Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 14m20 breed en 9m30 diep.

  • Vloer: Houten vloer met zwarte balletvloer is aanwezig.


Info voor mindervaliden

Er zijn verschillende plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC De Steiger gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De busstop "Menen Ontmoetingscentrum" ligt aan het gebouw. Indien je toch met de auto wenst te komen kan je info over parkeren hier terugvinden. De straat Waalvest ligt in een witte zone (vrij parkeren).

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Menen verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website