body_content wedstrijd
lang nl

18/05/2024 Elancourt Paris (FR)

Frans Kampioenschap 2024

18/05/2024 Elancourt Paris (FR)

 

Adres & Tickets

Het Frans Kampioenschap van 2024 zal doorgaan in de theaterzaal van Le Prisme (2 All. du Théâtre) in Élancourt, Parijs op zaterdag 18 mei 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen de dag zelf gekocht worden, wij voorzien meer dan voldoende plaats voor iedereen. 

 

Deelnemen

Je kan enkel deelnemen aan het Frans Kampioenschap wanneer je een account hebt met een adres in Frankrijk. De beste dansers van het Frans Kampioenschap zullen geselecteerd worden voor de Europese Kampioenschappen op 29 en 30 juni 2024. Toeschouwers uit alle landen zijn welkom.


Info over het podium
  • OPGELET, dit podium heeft een trapeziumvorm. Vooraan is het podium 12m breed, achteraan is het podium 9m breed. De diepte is 11m30.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan de theaterzaal van Le Prisme in Elancourt bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte Franche-Comté Bourgogne ligt op slechts 4 minuten wandelen.

Meer info op: https://www.iledefrance-mobilites.fr/titres-et-tarifs.

Er zijn verschillende parkings in de buurt.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in de buurt verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website