body_content wedstrijd
lang nl

03/03/2024 Köln Pulheim (DE)

Duits Kampioenschap 2024

03/03/2024 Köln Pulheim (DE)

 

Adres & Tickets

Het Duits Kampioenschap van 2024 zal doorgaan in de Dr.-Hans-Köster-Saal van Kultur- und Medienzentrum (Steinstraße 15) in Pulheim, Köln op zondag 3 maart 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen de dag zelf gekocht worden, wij voorzien meer dan voldoende plaats voor iedereen. 

 

Deelnemen

Je kan enkel deelnemen aan het Duits Kampioenschap wanneer je een account hebt met een adres in Duitsland. De inschrijvingen starten op 3 december 2023 om 9h30. De beste dansers van het Duits Kampioenschap zullen geselecteerd worden voor de Europese Kampioenschappen op 29 en 30 juni 2024. Toeschouwers uit alle landen zijn welkom.


Info over het podium
  • OPGELET, dit podium heeft een trapeziumvorm. Vooraan is de breedte van het podium 12m40 en achteraan is het podium 8m breed. De diepte is 8m.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan de Dr.-Hans-Köster-Saal in Pulheim bereiken met het openbaar vervoer. De treinhalte van Pulheim ligt op slechts 5 minuten wandelen. De bushalte Pulheim Rathaus ligt op 3 minuten wandelen.

Meer info op: https://revg.de/ & https://www.dbregio.de/

Er is ook parking beschikbaar in de omgeving.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in de buurt verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website