body_content wedstrijd
lang nl

16/03/2024 Grimbergen (BE)

Kwalificatiewedstrijd 19 BE

16/03/2024 Grimbergen (BE)

 

Adres & Tickets

De 19de Belgische kwalificatiewedstrijd van 2023 - 2024 zal doorgaan in Cultuurcentrum Strombeek (Gemeenteplein 1, 1853 Grimbergen) op zaterdag 16 maart 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

FOOD & DRINKS

Jullie kunnen terecht in de horecazaak in het gebouw om iets te drinken vanaf 10h00. Jammer genoeg willen zij niet vroeger openen en is hun keuken op zaterdagen gesloten. Daarom kunnen jullie bij ons aan de vestiaire terecht voor een tas koffie voor 10h00 ‘s ochtends en gedurende de hele dag zijn er aan onze vestiaire snacks te verkrijgen: pastaboxen, hotdogs, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels.

Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 11m breed en 13m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Cultuurcentrum Strombeek in Grimbergen gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en tramstations op wandelafstand. 

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus of tram op: https://www.delijn.be/

Als je met de auto komt kan je gratis parkeren op parking Gemeenteplein, op parking Verbeytstraat (achter Cc Strombeek) of op parking Jetsestraat (op 3 minuten wandelen).


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Grimbergen verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website