body_content wedstrijd
lang nl

17/02/2024 Merksem (BE)

Kwalificatiewedstrijd 14 BE

17/02/2024 Merksem (BE)

 

Adres & Tickets

De 14de Belgische kwalificatiewedstrijd van 2023 - 2024 zal doorgaan in Cultuurcentrum Merksem (Nieuwdreef 135) in Merksem op zaterdag 17 februari 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

Het gebouw zal pas openen om 9h05, gelieve niet vroeger te komen. De deuren van de theaterzaal zullen openen om 9h55.

TER INFO: Cultuurcentrum Merksem kan jammer genoeg maar een heel beperkt aantal uur per dag gebruikt worden. Daarom zijn we heel erg beperkt in tijd die dag en dus ook in het totaal aantal choreografieën dat er op een dag kan doorgaan (dus minder dan op andere locaties voor degenen die zich afvragen waarom ze op de wachtlijst staan ;) )

 

Food & Drinks

We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in de inkomhal. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, hotdogs, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop. Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 10m60 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurcentrum Merksem is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation "Antwerpen Station Luchtbal" ligt op ligt op 1,4 km. Je kan ook een bus nemen tot "Merksem De Vlaschaardstraat", deze halte ligt op 400m afstand. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.

Parkeren kan in de onderdrondse parking van het cultureelcentrum en in de omliggende straten.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Merksem verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website