body_content wedstrijd
lang nl

10/12/2023 Eersel (NL)

Kwalificatiewedstrijd 1 NL

10/12/2023 Eersel (NL)

 

Adres & Tickets

De eerste Nederlandse kwalificatiewedstrijd van 2023 - 2024 zal doorgaan in Theater "De Muzenval" (Dijk 7) in Eersel op zondag 10 december 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

FOOD & DRINKS

LET OP, de zaal laat het helaas niet toe om eigen eten of drinken mee te brengen, dit is dus helaas verboden op deze locatie in het gehele gebouw (ook in de kleedkamers)! De toog/cafetaria in het gebouw zal geopend zijn. Deze wordt uitgebaat door een externe organisatie (niet door Dance Waves Competition). Jullie kunnen bij hen terecht om iets te eten of te drinken.

Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 10m breed en 8m70 diep.

  • Vloer: Houten vloer met zwarte balletvloer is aanwezig.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Theater "De Muzenval" bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte Eersel Kapelweg ligt op 5 minuten wandelafstand. Zoek een bus op: https://www.bravo.info/
Indien je met de auto komt kan je gratis parkeren op de omliggende parkings.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Eersel verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website