body_content wedstrijd
lang nl

04/03/2023 Virtual Competition

Virtuele wedstrijd

04/03/2023 Virtual Competition

 

Adres & Tickets

De virtuele online wedstrijd van 2022 - 2023 zal doorgaan op zaterdag 4 maart 2023. De wedstrijd zal live op ons YouTube kanaal worden uitgezonden, iedereen kan gratis kijken.

Deze wedstrijd zal ook meetellen als kwalificatiewedstrijd voor het Nationaal Kampioenschap, er zullen jurycommentaren beschikbaar zijn in je account, de resultaten worden net zoals andere wedstrijden op onze website en social media gepost en de filmpjes van de winnaars zullen gepost worden op ons YouTube kanaal zoals anders. De eerste plaats winnaars ontvangen een digitaal certificaat per mail. Ook dansers uit andere landen kunnen deelnemen en op deze manier zich plaatsen voor het Europees Kampioenschap.

Er zijn kortingen op inschrijvingsprijzen tot wel -70% voor de virtuele wedstrijden, meer info kan je opvragen per mail.

Filmpjes moeten ten laatste 9 dagen voor de wedstrijd worden geupload in je account. Alles moet in één shot (horizontaal) gefilmd worden. Filmpjes gemaakt na 01/09/2022 zijn toegelaten. 

Je kan voor alle categorieën inschrijven (solo, duo/trio, team), behalve voor de improvisatie/freestyle rondes.


Uurrooster

Een aantal weken voor aanvang van de virtuele wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Enkele dagen voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Na elke categorie is er een prijsuitreiking.

-> Bekijk hier het definitieve uurrooster