body_content wedstrijd
lang nl

02/04/2023 Tilburg Goirle (NL)

Kwalificatiewedstrijd 7

02/04/2023 Tilburg Goirle (NL)

 

Adres & Tickets

De zevende kwalificatiewedstrijd van 2022 - 2023 in Nederland zal doorgaan in CC Jan van Besouw (Thomas van Diessenstraat 1) in Goirle op zondag 2 april 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

Dansers en choreografen kunnen gratis in de zaal zolang er voldoende plaats is voor toeschouwers. Het zou dus kunnen dat er bijvoorbeeld in de namiddag tijdens Kids/Juniors Hip Hop op het drukste moment even geen dansers in de zaal kunnen omdat er zoveel teams zich hebben ingeschreven. Hou hier dus aub rekening mee en blijf respectvol tegen de persoon die de ticketcontrole doet en ook gewoon zijn/haar job doet :) Wanneer we merken dat er niet respectvol wordt omgegaan met onze medewerkers, kan er een diskwalificatie gebeuren, want wij vinden respect heel belangrijk.


Info over het podium
  • Grootte: 10m breed en 9m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

CC Jan van Besouw in Goirle is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan gemakkelijk met de trein tot in Tilburg en met de bus naar het busstation Goirle Dorpsstraat dat op slechts 6 minuten wandelen ligt. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de trein of met de bus naar onze wedstrijd komen.
Je kan parkeren op de parking aan CC Jan van Besouw.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Goirle of Tilburg verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website