body_content wedstrijd
lang nl

25/03/2023 Bierbeek (BE)

Kwalificatiewedstrijd 21

25/03/2023 Bierbeek (BE)

 

Adres & Tickets

De 21ste kwalificatiewedstrijd in België van 2022 - 2023 zal doorgaan in De Borre (Speelpleinsstraat 10, 3360 Bierbeek) op zaterdag 25 maart 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

Dansers en choreografen kunnen gratis in de zaal zolang er voldoende plaats is voor toeschouwers. Het zou kunnen dat dansers dus even niet in de zaal kunnen op drukke momenten, hou hier aub rekening mee en blijf respectvol tegen de persoon die de ticketcontrole doet en ook gewoon zijn/haar job doet. Wanneer we merken dat er niet respectvol wordt omgegaan met onze medewerkers kan er een diskwalificatie gebeuren, want wij vinden respect heel belangrijk :)

 

Food & Drinks
We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in het gebouw. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, broodjes, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop. Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 10m50 breed en 9m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

De Borre is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Het station van Bierbeek ligt op 3min wandelen. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan op de parkings van De Borre.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Bierbeek verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website