body_content wedstrijd
lang nl

19/03/2023 Overijse (BE)

Kwalificatiewedstrijd 20

19/03/2023 Overijse (BE)

 

Adres & Tickets

De 20ste kwalificatiewedstrijd in België van 2022 - 2023 zal doorgaan in Cultuurcentrum Den Blank (Begijnhof 11, 3090 Overijse) op zondag 19 maart 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

Helaas zijn er verbouwingen in het gebouw uitgelopen. Normaal zouden de verbouwingen al lang voorbij moeten zijn, maar dat is dus helaas nog niet het geval. Jammer genoeg kunnen wij hier niets aan doen, alvast bedankt voor uw begrip.

Dansers en choreografen kunnen gratis in de zaal zolang er voldoende plaats is voor toeschouwers. Tussen 15h00 en 19h00 kunnen dansers op deze wedstrijd niet in de zaal, hou hier dus aub rekening mee en blijf respectvol tegen de persoon die de ticketcontrole doet en ook gewoon zijn/haar job doet. Wanneer we merken dat er niet respectvol wordt omgegaan met onze medewerkers kan er een diskwalificatie gebeuren, want wij vinden respect heel belangrijk :)

 

Food & Drinks
We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in het gebouw. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, broodjes, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop. Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 11m breed en 9m20 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurcentrum Den Blank is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
De bushalte Overijse Stationsplein ligt op 4 min wandelen. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.

Parkeren kan overal gratis, op het Begijnhofplein, het Stationsplein en de straten errond. Van maandag t.e.m. zaterdag tussen 8u. en 19u. is dat een blauwe zone met parkeerschijf. Buiten deze uren kan je zonder schijf parkeren.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Overijse verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website