19/02/2022 Neufvilles (BE)

Kwalificatiewedstrijd 14

19/02/2022 Neufvilles (BE)

 

Adres & Tickets

De 14de Belgische kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in het mooie Salle Calypso (Chemin du Rossignol) te Neufvilles op zaterdag 19 februari 2022. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (betaling enkel mogelijk met cash).

 

Momenteel is het Covid safe ticket verplicht door de overheid voor toeschouwers vanaf 12 jaar en 2 maanden alsook het dragen van mondmaskers vanaf 12 jaar en 2 maanden voor toeschouwers en dansers omdat we in code oranje van de coronabarometer zitten. Bij code geel is dit normaal gezien niet meer nodig (= minder dan 300 IC bedden en minder dan 65 ziekenhuisopnames per dag). Wij zullen daarbovenop ook steeds onder een beperkt aantal personen per blok blijven en met extra veiligheidsmaatregels werken zoals contactloze check-in, plexiglas, afstand houden, handgel, ventilatie, co2meters, … om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. 


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 12m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Salle Calypso is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Je kan een bus nemen vanuit het station van Soignies. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan gratis op de parking bij Salle Calypso.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.letec.be/

 


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Neufvilles verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website