22/01/2022 Mortsel (BE)

Kwalificatiewedstrijd 11

22/01/2022 Mortsel (BE)

 

Adres & Tickets

De elfde kwalificatiewedstrijd van België van 2021 - 2022 zal doorgaan in Cultureel Centrum Mortsel (Heilig-Kruisstraat 16) in Mortsel op zaterdag 22 januari 2022. Tickets voor toeschouwers moeten op voorhand per mail worden aangekocht via info@dancewavescompetition.com.


Info over het podium
  • Grootte: 10 breed en 10 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultureel Centrum Mortsel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation "Mortsel-Oude God" ligt op 600 meter van het gebouw. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen want parkeren in centrum Mortsel is niet altijd eenvoudig. Meer info over parkeren in Morstel vind u hier of hier.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Mortsel verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website