01/05/2021 Virtual Competition 11

Kwalificatiewedstrijd 11

01/05/2021 Virtual Competition 11

 

Adres & Tickets

Deze virtuele online wedstrijd zal doorgaan op zaterdag 1 mei 2021. De wedstrijd zal live op ons YouTube kanaal worden uitgezonden, iedereen kan gratis kijken.

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DEZE WEDSTRIJD STARTEN OP DONDERDAG 8 APRIL OM 10H00.

Deze wedstrijd zal ook meetellen als kwalificatiewedstrijd voor het Nationaal Kampioenschap, er zullen jurycommentaren beschikbaar zijn in je account, de resultaten worden net zoals andere wedstrijden op onze website en social media gepost en de filmpjes van de winnaars zullen gepost worden op ons YouTube kanaal zoals anders. De eerste plaats winnaars ontvangen een digitaal certificaat per mail.

Er zijn kortingen op inschrijvingsprijzen tot wel -70% voor de virtuele wedstrijden, meer info kan je opvragen per mail.

Filmpjes moeten ten laatste op donderdag 22/04/2021 worden geupload in je account. Alles moet in zo hoog mogelijke kwaliteit in één shot (horizontaal) gefilmd worden. Filmpjes gemaakt na 01/09/2020 zijn toegelaten. Groepen mogen ook deelnemen met een gemonteerd filmpje van kleine groepjes dansers apart. 

Je kan voor alle categorieën inschrijven (solo, duo/trio, team), behalve voor de improvisatie/freestyle rondes.


Uurrooster

Een aantal weken voor aanvang van de virtuele wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Enkele dagen voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Na elke categorie is er een prijsuitreiking.

-> Bekijk hier het definitieve uurrooster