14/03/2021 Virtual Competition 6

Kwalificatiewedstrijd 6

14/03/2021 Virtual Competition 6

 

Adres & Tickets

Deze virtuele online wedstrijd zal doorgaan op zondag 14 maart 2021. De wedstrijd zal live op ons YouTube kanaal worden uitgezonden, iedereen kan gratis kijken.

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DEZE WEDSTRIJD STARTEN OP VRIJDAG 19 FEBRUARI OM 10H00.

Deze wedstrijd zal ook meetellen als kwalificatiewedstrijd voor het Nationaal Kampioenschap, er zullen jurycommentaren beschikbaar zijn in je account, de resultaten worden net zoals andere wedstrijden op onze website en social media gepost en de filmpjes van de winnaars zullen gepost worden op ons YouTube kanaal zoals anders. De eerste plaats winnaars ontvangen een digitaal certificaat per mail.

Er zijn kortingen op inschrijvingsprijzen tot wel -70% voor de virtuele wedstrijden, meer info kan je opvragen per mail.

Filmpjes moeten ten laatste op 05/03/2021 worden doorgestuurd met WeTransfer. Alles moet in zo hoog mogelijke kwaliteit in één shot (horizontaal) gefilmd worden (geen montage). Filmpjes gemaakt na 01/09/2020 zijn toegelaten zodat ook de 12+ categorieën de kans hebben om deel te nemen moesten zij nog een filmpje hebben van september of oktober. Groepen van ouder dan 12 jaar mogen ook deelnemen met een gemonteerd filmpje van kleine groepjes dansers apart. Het muziekbestand moet ook apart in je account worden geupload in mp3-formaat zoals anders.

Je kan voor alle categorieën inschrijven (solo, duo/trio, team), behalve voor de improvisatie/freestyle rondes.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de virtuele wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Enkele dagen voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Na elke categorie is er een prijsuitreiking.

-> Bekijk hier het definitieve uurrooster