06/06/2021 NK Rotterdam (NL)

Nederlands Kampioenschap 2021

06/06/2021 NK Rotterdam (NL)

 

Adres & Tickets

Het Nederlands Kampioenschap 2020 - 2021 zal doorgaan in Jeugdtheater Hofplein (Benthemplein 13) in Rotterdam op zondag 6 juni 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen ter plekke worden gekocht.

Je kan enkel deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap wanneer je daarvoor geselecteerd wordt door een deelname aan de kwalificatiewedstrijden. Aan hoe meer kwalificatiewedstrijden je deelneemt, hoe meer kans er is dat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan het kampioenschap. De punten van je beste drie kwallificatiewedstrijden tellen namelijk mee voor het maken van de selectie. Een voorlopige ranking zal in maart gepubliceerd worden. Alle definitief geselecteerden zullen een uitnodiging ontvangen per mail voor 30 mei 2021 (eerder kan ook).


Info over het podium
  • Grootte: 10m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Jeugdtheater Hofplein is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal station van Rotterdam ligt op 12 minuten  wandelen. Indien je met de auto komt, kan je parkeren voor en achter het gebouw. Tot 23:00 uur is het betaald parkeren. De parkeerautomaat staat in de Teilingerstraat.

Zoek een trein op: https://www.ns.nl/of Google Maps


Selectie finale

Door op onderstaande link te klikken kan je een voorlopige ranking terugvinden voor de finale.
Deze kan nog wijzigen tot na de laatste kwalificatiewedstrijd.
Iedereen die definitief geselecteerd is zal een uitnodiging ontvangen per mail ten laatste een week voor de finale.

Bekijk hier de voorlopige ranking

Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Rotterdam verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website