06/06/2021 NK Virtual (NL)

Nederlands Kampioenschap 2021

06/06/2021 NK Virtual (NL)

 

Adres & Tickets

Het Nederlands Kampioenschap 2020 - 2021 zal virtueel doorgaan op zondag 6 juni 2021. De wedstrijd zal live op ons YouTube kanaal worden uitgezonden, iedereen kan gratis kijken.

Je kan enkel deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap als je van Nederland bent en wanneer je daarvoor geselecteerd wordt door een deelname aan de kwalificatiewedstrijden. Alle definitief geselecteerden zullen een uitnodiging ontvangen per mail voor 9 mei 2021.


Selectie finale

Door op onderstaande link te klikken kan je een voorlopige ranking terugvinden voor de finale.
Deze kan nog wijzigen tot na de laatste kwalificatiewedstrijd.
Iedereen die definitief geselecteerd is zal een uitnodiging ontvangen per mail ten laatste een week voor de finale.

Bekijk hier de voorlopige ranking

Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.