31/01/2021 Harderwijk (NL)

Kwalificatiewedstrijd 2

31/01/2021 Harderwijk (NL)

 

Adres & Tickets

De tweede kwalificatiewedstrijd in Nederland van 2020 - 2021 zal doorgaan in Theater Harderwijk (Stationslaan 26) in Harderwijk op zondag 31 januari 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen ter plekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 10m20 breed en 9m75 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Theater Harderwijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Harderwijk ligt slechts op 3 minuten wandelafstand. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen. Indien u toch met de auto wenst te kopen, er zijn gratis parkeermogelijkheden bij de hoofdingang van het theater (Badweg), bij het administratiekantoor (Verkeersweg 1) en bij het NS-station (ongeveer 300 meter loopafstand).

Zoek een bus: https://www.ovregioijsselmond.nl/nl/ of Google Maps


Uurrooster

Via onderstaande link kan je alvast een voorlopig uurrooster terugvinden. Dit kan nog veranderen vermits de inschrijvingen nog gebeuren. Vijf dagen voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster hier via onderstaande link beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Harderwijk verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website