17/04/2021 Schoten (BE)

Kwalificatiewedstrijd 20

17/04/2021 Schoten (BE)

 

Adres & Tickets

De 20ste Belgische kwalificatiewedstrijd van 2020 - 2021 zal doorgaan in Cultuurcentrum Schoten (int-Cordulastraat 10) in Schoten op zaterdag 17 april 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurcentrum Schoten is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte Schoten Gemeentehuis ligt op 1 minuut wandelen van het gebouw. Als je toch met de auto wenst te komen kan je parkeren in de omliggende straten. In de blauwe zone kan dit gratis met de parkeerschijf voor twee uur. In straten waar geen blauwe zone is kan je onbeperkt gratis parkeren. Je kan hier een overzicht terugvinden. 

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Schoten verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website