04/04/2020 Overijse (BE)

Kwalificatiewedstrijd 19

04/04/2020 Overijse (BE)

 

Adres & Tickets

De negentiende Belgische kwalificatiewedstrijd van 2019 - 2020 zal doorgaan in Cultuurcentrum Den Blank (Begijnhof 11) in Overijse op zaterdag 4 april 2020. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 13m breed en 9m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwartae balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurcentrum Den Blank is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Busstop "Overijse Stationsplein" en "Overijse E.Carelsstraat" liggen op 200m wandelafstand.
Indien je met de auto komt kan je gratis parkeren op het Begijnhofplein, het Stationsplein en de straten errond. Van maandag t.e.m. zaterdag tussen 8u. en 19u. is dat met parkeerschijf.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Overijse verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website