28/03/2020 Tielt (BE)

Kwalificatiewedstrijd 18

28/03/2020 Tielt (BE)

 

Adres & Tickets

De achtiende Belgische kwalificatiewedstrijd van 2019 - 2020 zal doorgaan in Cultuurcentrum Gildhof (Sint-Michielstraat 9) in Tielt op zaterdag 28 maart 2020. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 9 breed en 8 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwartae balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurcentrum Gildhof is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Tielt ligt op 900m wandelafstand en er rijden ook bussen tot vlak aan het gebouw (bushalte "Tielt Polenplein").
Indien je met de auto komt kan je parkeren in de omliggende straten. Schuin rechtover het Gildhof is er ook een openbare parking voor een 80-tal wagens. 

 

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Tielt verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website