09/02/2020 Nivelles (BE)

Kwalificatiewedstrijd 10

09/02/2020 Nivelles (BE)

 

Adres & Tickets

De tiende Belgische kwalificatiewedstrijd van 2019 - 2020 zal doorgaan in Centre culturel de Nivelles (Place Albert Ier 1) in Nivelles op zondag 9 februari 2020. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 12 breed en 13 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Centre culturel de Nivelles is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op ligt op 1 km. Je kan ook een bus nemen tot "NIVELLES Grand Place", deze halte ligt op 150m afstand. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.

Parkeren kan door de borden te volgen van Parking Arbalétriers, Parking Mont Saint-Roch, Parking Dodaine of Parking Recollets.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Nivelles verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website