01/12/2019 Ravels (BE)

Kwalificatiewedstrijd 4

01/12/2019 Ravels (BE)

 

Adres & Tickets

De vierde Belgische kwalificatiewedstrijd van 2019 - 2020 zal doorgaan in GC De Wouwer (Kloosterstraat 4) in Ravels op zondag 1 december 2019. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 10m breed en 9m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

GC De Wouwer is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan een bus nemen in het trainstation van Turnhout tot aan bushalte "Ravels Kerk", dit ligt op 300 meter van het gebouw. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Indien u met de auto komt, er zijn ongeveer 140 gratis parkeerplaatsen in de onmiddellijke omgeving (in de omliggende straten, parking voor de inkomhal en twee parkings aan de kerk. 

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Ravels verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website