25/02/2023 Bree (BE)

Kwalificatiewedstrijd 16

25/02/2023 Bree (BE)

 

Adres & Tickets

De 16de kwalificatiewedstrijd in Belgie van 2022 - 2023 zal doorgaan in de theaterzaal van Cultuurhuis De Zeepziederij (Malta 11, 3960 Bree) op zaterdag 25 februari 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 11m diep

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurhuis De Zeepziederij is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Busstation Bree Opitterpoort ligt op slechts 400m (5 minuten wandelen). Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen. Indien u toch met de auto wenst te komen, in de directe omgeving van het cultuurhuis zijn er diverse openbare parkeerplaatsen (Malta, Witte Torenwal, Toleikstraat, Millenstraat en Stationswal. Parkeerschrijf voor 2 uur moet daar enkel van maandag t.e.m. zaterdag van 9.00 u tot 18.00 u dus is niet nodig op onze wedstrijden op zondag. Je kan altijd parkeerschijf parkeren op de Kanaallaan.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/

 


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van deze wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Bree verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website