13/02/2022 Maaseik (BE)

Kwalificatiewedstrijd 10

13/02/2022 Maaseik (BE)

 

Adres & Tickets

De 10de kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in Cultuurcentrum Achterolmen te Maaseik (Van Eycklaan 72, 3680 Maaseik) op zondag 13 februari 2022. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (betaling enkel mogelijk met cash).

 

Momenteel is het Covid safe ticket verplicht  door de overheid voor toeschouwers vanaf 12 jaar en 2 maanden alsook het dragen van mondmaskers vanaf 6 jaar voor toeschouwers en dansers omdat we in code rood van de coronabarometer zitten. Bij code geel is dit normaal gezien niet meer nodig (= minder dan 300 IC bedden en minder dan 65 ziekenhuisopnames per dag). Wij zullen daarbovenop ook steeds onder een beperkt aantal personen per blok blijven (ver onder de 70% zaalcapaciteit) en met extra veiligheidsmaatregels werken zoals contactloze check-in, plexiglas, afstand houden, handgel, ventilatie, co2meters, … om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. 


Info over het podium
  • Grootte: 10m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Cultuurcentrum Achterolmen te Maaseik bereiken met het openbaar vervoer. Op slechts 200m ligt de bushalte Maaseik Van Eycklaan waar vele bussen vanuit Genk langskomen.
Er is ook een parking aanwezig aan de zaal.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Maaseik verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website