20/02/2022 Oosterhout (NL)

Kwalificatiewedstrijd 5

20/02/2022 Oosterhout (NL)

 

Adres & Tickets

De eerste Nederlandse kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in Theater De Bussel (Torenstraat 10) in Oosterhout op zondag 20 februari 2022. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (enkel cash, pinnen niet mogelijk).

 

COVID

Vanaf half februari gaan onze wedstrijden in Nederland terug door. Het is wel nog door de overheid verplicht een Coronatoegangsbewijs te tonen vanaf 13 jaar voor toeschouwers en dansers op deze wedstrijd! Pas vanaf 25 februari 2022 zal het Coronatoegangsbewijs in Nederland niet meer nodig zijn.


Info over het podium
  • Grootte: 11m breed en 9m50 diep. 

  • Vloer: Houten vloer met zwarte balletvloer is aanwezig.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Theater De Bussel bereiken met het openbaar vervoer. Je kan een trein en bus nemen tot aan halte "Oosterhout, Mathildastraat", deze halte ligt op 350m van het theater. Zoek een bus op: https://www.bravo.info/
Indien je met de auto komt kan je meer info vinden over parkeren door te klikken op deze link.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Oosterhout verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website