12/12/2021 Geraardsbergen

Kwalificatiewedstrijd 5

12/12/2021 Geraardsbergen

 

Adres & Tickets

De vijfde Belgische kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in het Arjaan Theater (Zonnebloemstraat 5) in Geraardsbergen op zondag 12 december 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (enkel cash).

Momenteel is het Covid safe ticket verplicht  door de overheid vanaf 12 jaar en 2 maanden alsook het dragen van mondmaskers vanaf 6 jaar. Wij zullen daarbovenop ook steeds onder een beperkt aantal personen per blok blijven en met extra veiligheidsmaatregels werken zoals , contactloze check-in, plexiglas, afstand houden, handgel, ventilatie, co2meters, … om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen ook aan alle toeschouwers om 2 stoelen open te laten tussen bubbels.


Info over het podium
  • Grootte: 11m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Het Arjaan Theater is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Geraardsbergen ligt op 1,8 km afstand en bushalte "Geraardsbergen Denderland" stopt voor de deur. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan op de parkings van het CC.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Geraardsbergen verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website