05/12/2021 Genk (BE)

Kwalificatiewedstrijd 4

05/12/2021 Genk (BE)

 

Adres & Tickets

De 4de kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in de Schouwburg van het Stadhuis van Genk (Stadsplein 1) op zondag 5 december 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (enkel cash).

Zolang theaterzalen mogen open blijven kunnen onze events blijven doorgaan met toeschouwers. Momenteel is het Covid safe ticket verplicht  door de overheid vanaf 12 jaar en 2 maanden en het dragen van mondmaskers vanaf 6 jaar.  Wij zullen daarbovenop ook steeds onder een beperkt aantal personen per blok blijven en met extra veiligheidsmaatregels werken zoals 1m50 tussen bubbels, contactloze check-in, plexiglas, afstand houden, handgel, ventilatie, co2meters, … om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.


Info over het podium
  • Grootte: 9m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Stadhuis van Genk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt aan de overkant van de straat. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen. Indien u toch met de auto wenst te komen, meer info over parkeren in Genk vind u hier.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Twee weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden (de inschrijvingen starten pas op 28 oktober dus eerder hebben we hier nog geen zicht op). Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Genk verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website