28/11/2021 Lebbeke

Kwalificatiewedstrijd 3

28/11/2021 Lebbeke

 

Adres & Tickets

De 3de Belgische kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in CC De Biekorf (Stationsstraat 23) in Lebbeke op zondag 28 november 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (enkel cash).

Zolang theaterzalen mogen open blijven kunnen onze events blijven doorgaan met toeschouwers. Momenteel is het Covid safe ticket verplicht  door de overheid vanaf 12 jaar en 2 maanden alsook het dragen van mondmaskers vanaf 10 jaar. Wij zullen daarbovenop ook steeds onder een beperkt aantal personen per blok blijven en met extra veiligheidsmaatregels werken zoals , contactloze check-in, plexiglas, afstand houden, handgel, ventilatie, co2meters, … om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen ook aan alle toeschouwers om 2 stoelen open te laten tussen bubbels.


Info over het podium
  • Grootte:  12m breed en 9m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

CC De Biekorf in Lebbeke is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Lebbeke ligt op 7 minuten wandelafstand. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan één van de parkings in de omgeving: klik hier voor meer info.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Lebbeke verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website