20/11/2021 Sint-Niklaas

Kwalificatiewedstrijd 2

20/11/2021 Sint-Niklaas

 

Adres & Tickets

De tweede Belgische kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in de Stadsschouwburg Sint-Niklaas (Paul Snoekstraat 1) in Sint-Niklaas op zaterdag 20 november 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (enkel cash).

Momenteel is het Covid safe ticket verplicht  door de overheid vanaf 12 jaar en het dragen van mondmaskers vanaf 10 jaar.  Wij zullen daarbovenop ook steeds onder een beperkt aantal personen per blok blijven en met extra veiligheidsmaatregels werken zoals 1m50 tussen bubbels, contactloze check-in, plexiglas, afstand houden, handgel, ventilatie, co2meters, … om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.


Info over het podium
  • Grootte: 11m60 breed en 11m60 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

De Stadsschouwburg Sint-Niklaas is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Sint-Niklaas ligt op 9 minuten wandelafstand en bushalte "Sint-Niklaas Hofstraat" ligt voor het gebouw. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan op de parkings van de Grote Markt.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Sint-Niklaas verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website