11/07/2021 Deurne (BE)

Kwalificatiewedstrijd 13

11/07/2021 Deurne (BE)

 

Adres & Tickets

De 13de kwalificatiewedstrijd van 2020 - 2021 zal doorgaan in CC Deurne (Frans Messingstraat 36) in Deurne, België op zondag 11 juli 2021. Tickets voor toeschouwers kunnen door de coronamaatregels niet terplekke worden gekocht en moeten op voorhand per mail worden besteld via info@dancewavescompetition.com.


Info over het podium
  • Grootte: 9m60 breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit parketvloer met zwarte balletvloer erover.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC Deurne gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Het tramstation Deurne Clara Snellings ligt op slechts 3 minuten wandelen. We willen dan ook zeker stimuleren om met het openbaar vervoer naar deze wedstrijd te komen. Indien je met de auto komt kan je parkeren in de omliggende straten.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.Verblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Deurne verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website